Рятувальники Буковини навчали студентів, як діяти при пожежі

Рятувальники Буковини навчали студентів, як діяти при пожежі Від початку року на території Чернівецької області трапилося 227 пожежі, на яких загинуло 8 осіб. У зв’язку з цим рятувальники продовжують проводити профілактичні заходи щодо попередження виникнення пожеж, зокрема і в навчальних закладах.
27 березня інспекторський склад Чернівецького міського відділу спільно з працівниками Управління ДСНС у Чернівецькій області відвідали Чернівецький індустріальний коледж. Рятувальники довели студентам статистику кількості пожеж, які виникли цього року, а також зазначили, що у 2018 році у навчальних закладах трапилося дві пожежі. У зв’язку з цим рятувальники дали молодим людям поради, як уникнути виникнення пожежі та розповіли, як діяти, якщо пожежа все-таки трапилася. Після цього працівники Служби порятунку разом із адміністрацією влаштували умовну евакуацію, щоби перевірити, як слухачі засвоїли почуту інформацію.
Коли пролунав сигнал про пожежу, діти під керівництвом викладачів залишили приміщення та вишикувалися у дворі. Відтак, рятувальники провели для них інструктаж, як користуватися вогнегасником та надали змогу охочим спробувати загасити умовне загорання.
Наостанок працівники Чернівецького міського відділу передали студентам та викладачам пам’ятки із правилами пожежної безпеки.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Чернівецькій області

peredplata