Микола ГЛАДЧУК: «МАЄМО ЖИТИ В ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ДЕРЖАВІ І СПОВІДУВАТИ ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ»

Микола ГЛАДЧУК: «МАЄМО ЖИТИ В ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ДЕРЖАВІ І СПОВІДУВАТИ ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ»Щиро вдячний всім, хто прийшов 26 жовтня на виборчі дільниці і виконав свій громадянський обов’язок, хто віддав свій голос за мене.

Разом з вами ми проголосували за гарну перспективу – подолання корупції, реалізацію реформ, започаткованих Президентом України, подальший розвиток правової держави і зміцнення її міжнародних зв’язків.

Спокійно сприйняв вибір більшості виборців на користь іншого кандидата. Наша спільна і головна перемога у позачергових парламентських виборах – перемога демократичних політичних сил та їх представників у мажоритарних округах. Це є ще одним підтвердженням прагнення українців бути частиною європейської спільноти, сповідувати європейські цінності, жити у незалежній і процвітаючій країні.

Однак слід усвідомити на перспективу, що європейські цінності ніяк не укладаються у виборчому процесі з кілограмом гречки чи певною сумою коштів, що носить назву – підкуп виборців. Слід назавжди покінчити з цим ганебним явищем.

Переконаний, що Президент України, Уряд, новообрана Верховна Рада у складний для держави період, взявши на себе велику відповідальність, виправдають високу довіру виборців і працюватимуть в унісон задля встановлення миру, цілісності і розквіту держави, благополуччя її громадян. До цього необхідно долучитися кожному з нас.
Слава Україній! Героям слава!
З повагою Микола ГЛАДЧУК

peredplata