Загальноукраїнську сесію 24 листопада . Всі на Київ!

Загальноукраїнську сесію  24 листопада . Всі на Київ!Цікаву пропозицію вносять політики на 24 листопада.

Депутатам
місцевих рад Чернівецької області

ЗВЕРНЕННЯ
Сьогодні, напередодні саміту Україна – ЄС у Вільнюсі, наша держава стоїть перед викликом, що може кардинально змінити долю країни і її громадян. Сьогодні, як і у 1991 році, вирішується питання цивілізаційного вибору. На жаль, проголошуваний усіма владними інституціями незмінним курс на євроінтеграцію досі залишається нереалізованим, і є сумнів у тому, що він буде закріплений підписанням Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом 28 листопада 2013 року.
Українська Народна Партія підтримує намір політичних партій і громадських організацій провести 24 листопада в Києві загальноукраїнську акцію на підтримку євроінтеграційних процесів і з вимогами виконання владою України вимог, які б забезпечили підписання Угоди про асоціацію невідкладно в заплановані терміни. Переконані, що лише спільні зусилля всіх зацікавлених інституцій і громадськості змусять Президента, уряд і парламент припинити політичні ігри і утвердити необхідними рішеннями європейський вибір України.
Проте будь – яку акцію мало проголосити – її треба наповнити реальним змістом. Політичні партії, що декларують свою прихильність до європейської перспективи, мають своє представництво в радах усіх рівнів у всіх областях України. Переконані, що настав час підтвердити свою рішучість у відстоюванні українських інтересів рішучими кроками, що засвідчили б наше реальне прагнення стати членами європейської родини. Настав час кожному запитати себе, чи все ми зробили, щоб Угода про асоціацію буда підписана, чи пожертвували своїм часом, коштами, інтересами, щоб дати шанс своїй країні.
Закликаємо депутатів всіх місцевих рад терміново прийняти рішення про скликання виїзної сесії 24 листопада в місті Києві. Присутність у столиці України десятків тисяч депутатів, які є виразниками волі своїх територіальних громад, підтвердить прагнення України до євроінтеграції і змусить владу, прийняти всі необхідні рішення для укладання угоди в Вільнюсі 28 листопада 2013 року.
Будьмо свідомими й відповідальними! Від нашої наполегливості і рішучості залежить доля нашої країни. Закликаємо Вас відстояти європейський вибір України!

Голова
Чернівецької обласної організації Української Народної партії
І. Антонюк

peredplata