Бурбак обмашкарив Фищука

Цікава заява керівника Чернівецької облдержадміністрації Фищука. На фоні вічної пасивності – це просто “вибух працьовитості” від Олександра Георгійовича. Виявляється, він може не лише мовчки споглядати махінації різних місцевих посадовців, а й висловлювати якісь свої думки. Щоправда, думки пана Фищука сьогодні дуже дивні.

“Миротворча” позиція Фищука нагадує українських поп -“звьозд”, які випрадовують боротьбою за “мир” свої щедро спонсоровані гастролі на території країни-агресора. Не з усіма треба “домовлятися” та “йти на компроміси”, пане Фищук. Якби Яценюк і Турчинов навесні 2014 року шукали таких “компромісів”, замість боротьби з вторгненням ворога, – нині на Буковині, як і по всій Україні, точилася б партизанська війна.

Я не домовлятимуся зі ставлениками Фірташа та екс-функціонерами “Партії регіонів” – контрольованої з-за кордону злочинної організації, а також менеджерами “Чернівцігазу”. До речі, й саме питання про “домовленості” з ними не мало би стояти, якби облдержадміністрація вчасно й адекватно реагувала на незаконні дії депутатів Чернівецької міської ради. Ті й інші, як відомо, скеровуються з єдиного центру в місті Відень.

Нагадую: завдання керівника облдержадміністрації, насамперед – стежити за дотриманням законодавства у відповідній області. А не повчати народних депутатів України, як їм провадити їхню політичну діяльність. Тим більше, коли йдеться про фракцію “Народний фронт” ( яку я маю честь очолювати) – найбільш продуктивну, дисципліновану й реформаторську фракцію у Верховній Раді.

Пане керівник Чернівецької ОДА, не треба звинувачувати когось у своїх провалах. Для розбудови області треба працювати. Боротись з корупцією, беззаконням і кумівством. Боротись! І якщо моя критика так сильно впливає на вашу діяльність, значить, я все роблю правильно.

Тому бажаю Вам, Олександре Георгійовичу, як написано у вашій заяві, почати нарешті “служити українському народу”. Буковинці прекрасно бачать “результати” вашої діяльності. І позиція «миротворця» Вам не допоможе.

Фищук обмашкарив Бурбака

ДІЇ НАРДЕПА БУРБАКА ЛИШЕ УСКЛАДНЮЮТЬ СИТУАЦІЮ В ОБЛАСТІ, – ОЛЕКСАНДР ФИЩУК

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук вважає, що постійні скандали, притаманні політичній діяльності народного депутата Максима Бурбака, шкодять Чернівецькій області.

«Буковина завжди вирізнялася толерантними стосунками між людьми різних  етнічних, релігійних чи політичних уподобань. Саме це стало запорукою миру та благополуччя у нашому краї, – наголосив посадовець.– На жаль, нардеп Максим Бурбак у своїй політичній діяльності послуговується іншими засобами роботи – скандалами, постійною і безпідставною критикою всіх і вся, чим сприяє дестабілізації ситуації в області».

«Вважаю, що саме його вина в тому, що міський голова так і не зміг сформувати в раді більшості. Бо політика – це мистецтво домовлятися і працювати спільно, а не займати позицію «а баба яга проти». Досить воювати одне з одним. Потрібно об’єднуватись довкола розбудови держави і нашого регіону зокрема, – підкреслив Олександр Фищук. – Остання заява про те, що Максим Бурбак іде в опозицію до ОДА, мене загалом шокувала. Зрештою, чи не опиниться він в опозиції до самого себе?!»

Голова ОДА Олександр Фищук звертається до усіх учасників політичного процесу Буковини: «Досить дбати про власні рейтинги, амбіції та гроші. Наше з вами завдання – служити українському народу, розбудовувати державу. Ми повинні чути один одного та йти на компроміси заради розвитку і добробуту буковинської  громади».

peredplata

2 thoughts on “Бурбак обмашкарив Фищука

  1. ДеБурбакізація буковинської політики виходить на новий рівень…..

  2. ДеБурбакізація буковинської політики виходить на новий рівень…..

Comments are closed.