Підготовка до Чемпіонату світу з мотокросу в Чернівцях завершиться до початку травневих свят

Підготовка до Чемпіонату світу з мотокросу в Чернівцях завершиться до початку травневих святПідготовка до проведення фінального етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляскою, який відбудеться 18-19 травня 2013 р. в Чернівцях, завершиться до кінця цього місяця. Про це заявив Віцепрезидент Федерації Мотоциклетного Спорту України Михайло РОТАР.

– Підготовка траси Міжнародного спортивного центру \”Суперкрос\”, на якій відбудуться змагання йде повним ходом. Незважаючи на те, що погодні умови внесли корективи, ми вже завершуємо підготовку комплексу реманенту, якого будемо використовувати під час змагань.

-Вже мають міжнародні ліцензії та пройшли відповідні підготовчі семінари, здавали екзамени лікарі, два технічних комісари, один тайм-кіпінг, який буде вести хронометраж. Судді змагань та комісари по управління гонками також готові до роботи. Тож, до початку травневих свят ми будемо готові до Чемпіонату, – запевнив віцепрезидент Федерації Мотоциклетного Спорту України Михайло РОТАР.

У свою чергу, співорганізатор, голова Буковинської партнерської агенції

Арсеній АНЦИПЕРОВ, зазначив:

-Ми розгляддаємо проведення спортивного змагання світового рівня, як стимул для розвитку міста, краю. Спорт може та повинен рухати економіку, сприяти залученню інвестицій, створювати нові робочі місця. Саме тому міста та країни змагаються за право проведення Олімпійських ігор, світових, європейських чемпіонатів, Віримо, що чернівчани не залишаться осторонь та підтримають своєю присутністю на змаганнях своє місто та Україну».
За словами організаторів, переважна більшість сертифікованих офіційних спеціалістів по мотокросу Україні є чернівчанами, і це стане запорукою успішного проведення Чемпіонату.

Про це повідомили в прес-офісі Чемпіонату світу з Мотокросу в Чернівцях.

peredplata