Автомайданівці йтимуть до влади попри непорозуміння, що сталися всередині цієї організації

У Чернівцях сьогодні презентували політичну партію «Авто – Майдан». Її засновник Олексій Самохін повідомив про бажання об’єднатися, аби врешті змінити країну. Адже минув час, а після революції гідності нічого не змінилося. Основна маса українців зубожіла ще більше, затримуються соціальні виплати, зріс курс долара, у результаті чого ще більше знецінилася гривня. До всього, шалено ростуть тарифи на житлово-комунальні послуги. Влада обіцяє компенсувати витрати людей субсидіями, однак остаточно не відомо, скільки людей отримає їх насправді. Більше року триває війна, гинуть люди, а наша влада, мовляв, зрозуміла, що «на цьому можна нажитися»

Автомайданівці йтимуть до влади попри непорозуміння, що сталися всередині цієї організації

Саме тому автомайданівці дійшли висновку, що лише об’єднавшись можна щось зробити для свого народу. Об’єднавчий процес йде всією Україною. Партія «Авто-Майдан» закликає вступати в свої ряди. «У наших списках місця не продаються. Просто прийшов час стати частиною влади та показати, що перебуваючи на посаді, можна змінити не лише особисте життя», – заявив голова політичної партії «Автомайдан»

Голова обласного осередку ПП «Авто-Майдан» Олексій Коломієць підтвердив мету реально змінити країну на краще.
Непорозуміння, яке виникло між активістами,засновник партії Олексій Самохін пояснює тим, що активісти поділилися на дві організації – \”Українська спілка \”Автомайдан\” та \”Всеукраїнське об’єднання \”Автомайдан\”. Політичну партію презентує Спілка, яка має на меті об’єднувати всіх автомайданівців України, а не провокувати розкол.

« Я створював політичну партію з допомогою учасників Революції Гідності та учасників Автомайдану, які не ділять себе на Автомайдан Києва, Житомира чи Одеси. І якщо всі автомайданівці зберуться та оберуть іншого лідера – для мене посада не важлива… Ось навіть торгова марка вже зареєстрована – це свідчить про те, що влада вже ускладнює наш прихід до органів місцевої влади» Стосовно ж звинувачення в причетності до всім відомого екс-мера Києва Леоніда Черновецького, Самохін сказав, що ніколи цього не приховував. І отримав певний досвід – як треба робити і як не треба. Тому він прийняв рішення створити «чисту політичну партію, незалежну від олігархів».

peredplata