Чернівецьку митницю таки віддадуть королеві Англії

Чернівецьку митницю таки віддадуть королеві АнгліїІ Львівську, І Закарпатську, і Волинську. Тільки Одеську не віддадуть. Бо її взяли грузини.

В управління британської компанії планують передати Закарпатську, Львівську, Волинську та Чернівецьку митниці. Про це в ході засідання Кабміну, яке транслював телеканал \”112 Україна\”, заявив глава уряду Арсеній Яценюк.

\”Ми розглядаємо в першу чергу, Закарпатську, Львівську, Волинську, Чернівецьку митниці, які мають перейти під управління незалежної і професійної компанії… Експериментально ми розглядаємо передачу цих митниць в найкоротші терміни. Голова ДФІ отримав відповідне доручення\”, – заявив Яценюк.

\”Ми з міністром фінансів займаємо єдину позицію і ці експериментальні митниці дадуть нам можливість натренувати у тому числі і нових українських митників для того, щоб вся система митної служби, яка залишається корумпованою, (…) була реформована в найкоротші терміни\”, – зазначив глава уряду.

Вчора повідомлялося, що Мінекономрозвитку України розробив пілотний проект передачі митниць під управління британської Crown Agents

Раніше Яценюк пропонував віддати в управління іноземних компаній найбільш корумповані митниці.

peredplata