ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 04.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 04.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Ситуація в районі проведення АТО напружена. Російсько-терористичні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. За минулу добу ворог 52 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ. 3 загинули. Дев’ять військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Інтерпол зняв з розшуку колишнього президента України Віктора Януковича, а також його сина Олександра.

У ГПУ заявили, що рішення Інтерполу свідчать про недосконалість законодавства України в частині обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Генпрокуратура має намір оскаржити дане рішення.

Інтерпол зняв з розшуку колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони України, екс-главу адміністрації президента Андрія Клюєва і колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.

Крім того, Інтерпол відмовився оголошувати в розшук депутата Олександра Онищенка.

У Чернівцях спостерігається ясне небо, але вдень воно вкриється хмарами, які не зникатимуть до пізнього вечора. Без опадів. До 23 градусів тепла
за останні 130 років
04 травня:
МАКС: 26.5° (1966)
МІН: -0.2° (1994)
Народний прогноз погоди: 4 травня вшановується пам\’ять святого мученика Іаннуарія, єпископа. У цей час потрібно спостерігати за черемхою: якщо вона рано зацвіла – буде тепле літо. Чим раніше вона починає цвісти, тим спекотнішим буде літо. З цього дня вкривається квітами ліловий бузок, у садах зацвітають нарциси. Саме час садити часник, щоб літом уже зібрати врожай.

Вчора наш сайт відвідали і читали 3153 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 132, у Канаді -39, в Еспанії -84, в Італії – 89, у Польщі -74, в Росії -57, в Чехії -12, Австрії -13, Румунії – 43, Франції -25, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 30, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -17, Бразилії -7, Ізраїлю – 27 , Норвегії – 14, Швеції – 9, Великобританії – 8, Китаю -1, Єгипті – 7

Активно читають статті \”Дорогі чиновники Буковини\”. \”З 1 травня відбувся перерахунок пенсій\”, \”Війна пам\’ятників. Новий конфлікт України і Польщі\” \”Бурбак запевняє, що у парламенті достатньо голосів для призначення перевиборів Чернівецької міської ради\”, \”Саботажем називають митники ситуацію з дорогами на Буковині\”

peredplata