Жителі Донецька повідомили, що жінка, яка била прив\’язану до стовпа патріотку – підприємець з ринку

Жителі Донецька повідомили, що жінка, яка била прив'язану до стовпа патріотку - підприємець з ринкуДепартаменту карного розшуку МВС України доручено негайно провести розслідування щодо побиття жінки в Донецьку. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в своїй сторінці в Фейсбуці.

\”Всіх негідників і негідниць, які били жінку патріота в Донецьку ми знайдемо і покараємо. Відповідні вказівки дані Департаменту карного розшуку. Просимо всіх небайдужих громадян допомогти встановити негідників і негідниць, які били українську патріотку. Якщо є реформація про цих виродків, то пишіть мені в личку\”, – написав Геращенко.

Пізніше з\’явилося повідомлення із проханням покарати винуватицю з усією строгістю: \”Жінка, яка лупцює ногами дівчину з українським прапором і є на фото – підприємець. Господиня двох точок побутової хімії, вона тут єдина хто занимається цим на ринку \”Геолог\” в районі нічного клубу \”Обличчя\” колишній НЛО … активна прихильниця терористичної організації \”ДНР\”.

Геращенко зазначив, що повідомлення \”потребує перевірки, але судячи зі стилю викладу – людина знає про що говорить\”. Він попросив донеччан \”хто володіє більшим обсягом інформації про біляву ЧПшницю з Донецького ринку \”Геолог\” – прохання написати мені в личку\”.

Він підкреслив, що жоден злочин не повинен залишатися безкарним, оскільки безкарність породжує нові злочини, проте відзначив, що \”при цьому потрібно звинувачувати тільки тих хто скоював злочини, а не звинувачувати всіх жителів Донбасу\”.

Раніше у ряді ЗМІ з\’явилися фотографії, які зробив у Донецьку кореспондент видання The New York Times. На них зображена жінка, обмотана українським прапором і з національною атрибутикою, яку прив\’язали до стовпа в районі одного з виїздів з міста. Як повідомив кореспондент, який спостерігав за дією особисто – жінку звинуватили в шпигунстві. Після цього змусили в руках тримати табличку з написом \”Вона вбиває наших дітей. Агент карателів\”.

Крім того, кореспондент західного видання стверджує, що машини зупинялися, а з них виходили люди, щоб образити жінку: в неї плювали і били прив\’язану, крім того кидалися в неї помідорами. Жінка ридала від жаху. Одна з жінок з натовпу взагалі заявила, що українку \”треба повісити на площі\”.

Джерело

peredplata