Пожежа на заводі “ЛУКОЙЛ Волгограднефтепеработка”

Як і обіцялось раніше – на вихідні чергова пожежа на наступному російському нафтопереробному заводі. Цього разу у Волгограді
Атака безпілотного літального апарату вранці 3 лютого спричинив сильну пожежу на заводі “ЛУКОЙЛ Волгограднефтепеработка” у Червоноармійському районі Волгограда. Влада повідомила, що ще один безпілотник намагався атакувати об’єкт у Калачівському районі Волгоградської області. Площа пожежі складає 300 “квадратів”, однак вона невпинно зростає.
Безпілотник влучив у резервуар і установку ЕЛОУ-АВТ-5!
“ЛУКОЙЛ Волгограднафтопереробка” – підприємство паливно-мастильного профілю в Волгограді, введене в дію 21 грудня 1957, коли підприємство виготовило першу партію бензину. “ЛУКОЙЛ Волгограднефтепеработка” входить до складу ПАТ “ЛУКОЙЛ” з початку 1990-х років. Завод переробляє суміш малосірчистих західносибірських та нижньоволзьких порід нафти.
Готова продукція відвантажується залізничним, річковим та автомобільним транспортом. Основним регіоном постачання нафтопродуктів є Південний федеральний округ, частина продукції відвантажується експорт.

peredplata