Чернівчанин може “сісти” на 8 років за викрадення авта на одній з вулиць міста

До поліції надійшло повідомлення, що в місті Чернівці невідома особа незаконно заволоділа транспортним засобом місцевого жителя. Правоохоронці швидко встановили особу порушника і місцезнаходження авто. За скоєне зловмисникові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

12 жовтня до правоохоронців звернувся 21-річний чернівчанин та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Незачинений «ВАЗ-2107» був припаркований на одній із вулиць міста.

У результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького райуправління поліції швидко встановили особу порушника та його місцезнаходження. Ним виявився 28-річний житель обласного центру.

Правоохоронці оперативно затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

peredplata