На Буковині батька-педофіла засуджено до 15 років тюрми

Жителя Буковини засуджено до 15 років тюрми за розбещення та ґвалтування дітей
Ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури у судовому порядку довели вину жителя Чернівців у зґвалтуванні та розбещенні дітей, а також розповсюдженні серед неповнолітніх зображень та відеопродукції порнографічного характеру, виготовленні, розповсюдженні та зберіганні дитячої порнографії (ч. 3 ст. 152, ч. 4 ст. 152, ч. 6 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301, ч. 1 ст. 301-1, ч. 3 ст. 301-1 та ч. 4 ст. 301-1 КК України).
Його засуджено до 15 років позбавлення волі.
Прокурори у суді довели, що 43-річний чоловік неодноразово вчиняв розпусні дії щодо двох неповнолітніх падчерок та двох рідних малолітніх дітей. Розпусні дії він фільмував на мобільний телефон, зберігав та надалі показував дітям.
Також доведено, що чоловік систематично примушував неповнолітніх доньок своєї співмешканки та свою рідну доньку до статевих зносин, які теж фільмував та зберігав.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області ДКП Нацполіції.
 
Джерело: Чернівецька обласна прокуратура

peredplata