Під час обшуку у чернівчанина виявили зброю, набої, вибухівку, наркотики

Обрано запобіжний захід чоловіку, який незаконно зберігав зброю та наркотики

За процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури 51-річному чернівчанину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 22 липня близько 23-їгодини, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили транспортний засіб «Daewoo Lanos». Про це інформує прокуратура Чернівецької області.

Під час оформлення адміністративних матеріалів водій помітно нервував, у зв’язку із чим патрульними проведено поверхневий огляд транспортного засобу, під час якого в багажному відділенні авто виявлено та вилучено набої у кількості 100 шт калібру 7,62 мм.

Окрім того, 23.07.2020 у ході санкціонованого обшуку житла підозрюваного, правоохоронцями виявлено та вилучено 9 одиниць вогнепальної зброї, 2557 бойових припасів, 78 комплектуючих до вогнепальної зброї, 2 металеві ємкості із вибуховою речовиною, 4 одиниці холодної зброї, 15 одиниць знаряддя для виготовлення, переробки чи ремонту вогнепальної зброї та 2 згортки із наркотичною речовиною.

Першотравневий районний суд м.Чернівці задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокурором місцевої прокуратури, та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 80 тис грн.

Досудове розслідування триває.

peredplata