Буковинцю, який скоїв смертельне ДТП загрожує до 10 років

Житель села Нова Красношора підозрюється в порушенні правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до смерті двох осіб. Нагадаємо, в ніч з 12 на 13 серпня в Красноїльську сталося зіткнення двох легковиків, внаслідок якого загинули водій і пасажир одного з автомобілів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські з’ясували, що 20-річний водій іншого авто не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автівкою потерпілих, які рухалися назустріч.

13 серпня співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області затримали кермувальника та повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 14 серпня Шевченківський районний суд міста Чернівці підтримав клопотання слідчих і обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без можливості альтернативного внесення застави. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

 

 

peredplata