На Буковині жінка зарізала співмешканця

Слідчі поліції повідомили про підозру буковинці у скоєнні вбивства

Нагадаємо, 14 листопада, до Вижницького відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої медичної допомоги про те, що екіпаж, який прибув на виклик в одному із будинків села Бережонка, виявив тіло чоловіка з ножовим пораненням без ознак життя.

На місці події правоохоронці встановили, що між 32-річною місцевою жителькою та її 45-річним співмешканцем виник конфлікт, під час якого жінка нанесла чоловіку ножове поранення. Злякавшись наслідків свого вчинку, правопорушниця викликала швидку медичну допомогу та зникла з місця події.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські розшукали та затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального-процесуального кодексу України.

З місця події правоохоронці вилучили знаряддя вчинення кримінального правопорушення, а тіло чоловіка направили для проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі поліції повідомили буковинці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання обрання їй запобіжного заходу.

За скоєне правопорушниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata