Нічні пробудження в певний час – організм посилає вам важливий сигнал

Багато людей прокидаються посеред ночі, але не надають цьому значення, списують це на поганий сон або денні переживання. Однак нічні пробудження не можна ігнорувати, в залежності від того, в який час прокидається людина вночі, можна сказати про те, що стало причиною цього. Наприклад, організм дає сигнал про що-небудь або Вищі сили намагаються зв’язатися з вами.

У Східній медицині використовуються енергетичні канали людини, які допомагають діагностувати захворювання, стрес і інші негативні зміни. Згідно навчаннями Східної медицини, вважається, що всі хвороби пов’язані з неправильною циркуляцією цілющої енергії «Ци», яка відповідає за основні процеси, що відбуваються в організмі.

Так само вважається, що енергетичні канали взаємопов’язані з системою годин. Таким чином, пробудження в певний час – це сигнали організму про ваші фізичні або емоційні проблеми. Розглянемо їх докладніше.

Тривожний сон, часті пробудження з 9 до 11 вечора говорять про стрес.

Це той час, в який більшість людей лягає спати. Якщо в ці години ви не можете заснути або постійно прокидаєтеся, значить, ви відчуваєте сильний стрес або вас щось турбує. Налагодити сон допоможе медитація.

Ті, хто прокидається в період з 11 до 01:00 ночі відчувають емоційне розчарування.

В цей час енергетичний канал пов’язаний з жовчним міхуром. Необхідно розібратися у своїй проблемі, в цьому допоможуть вправи для розвитку самосприйняття і самоцінності, а так само щире прощення, позитивні афірмації і мантри.

Постійне пробудження в період з 01:00 до 03:00 ночі говорить про гнів.

Енергетичний канал в цей час пов’язаний з печінкою. Пробудження в такий час вказує на гнів і надлишок енергії Янга. Згідно Східної медицини гармонію людського тіла представляють енергії Інь і Ян. Інь – це холод, а Ян – це тепло.

Таким чином, при надлишку енергії Янга висока температура споживає рідини тіла, що призводить до сухості або підвищення температури. Нормалізувати стан і поліпшити сон допоможе пиття холодної води і медитація.

Якщо ж ви прокидаєтеся в період 3:00 до 05:00 ранку – це дуже важливий знак, що говорить про духовне пробудження.

Знайте, в цей момент до вас звертаються Вищі сили. Можливо, коли ви прокинетеся, буде легке відчуття смутку. Таким пробудженням Вищі сили нагадують вам про вашу вищу мету і направляють до неї. Знову заснути допоможе молитва або уявне звернення до Вищих сил, а також дихальна вправа.

Прокидання з 05:00 до 07:00 ранку говорять про емоційні блоки.

В цей час енергетичний канал сконцентрований на товстій кишці. Змушуючи вас прокинутися в цей час, організм говорить про ваші емоційні блоки. Для нормалізації сну спробуйте зробити вправи для розтяжки або прийняти ванну.

За матеріалами

peredplata