Російська консерва Олександр Лієв таки відкрився

Російська консерва Олександр Лієв таки відкрився після мого посту про те, що нібито його будуть пропонувати на голову Чернівецької обласної воєнної адміністрації.

Він одягнув на себе розгрузки у Кривому Розі і розповідав, що  вимагав у нього 10000 долларів на газету ЧАС щомісяця.
Вбрехав: не щомісяця, а щодня по 10000 долларів. 
Хто він такий Олександр Лієв?

Він був одним із організаторів і учасником антиукраїнських заходів, проросійських пікетів, демаршів, перекриття доріг на території автономної республіки Крим.
У 2006 році один із організаторів проросійських блокпостів, захоплював українські маяки, які незаконно використовувалися згодом російською федерацією чорноморським флотом.
Навіть був одним із організаторів зібрання представників російських общин, де виступив з промовою щодо проблем російськомовних громад в Україні. і цей виступ був оцінений самим Путіним. А Лієва тоді визначили як перспективного молодого проросійського активіста. У березні 2009 року на запрошення Лієва Чернівецьку область відвідав депутат держдуми Росії Роберт Шлегель. Пам’ятаєте радикальний молодіжний рух ”Наші”, яких називали Путін юнген.
Коли Янукович прийшов до влади Лієв вступає у партію регіонів. Чомусь він скриває цей факт біографії. І що характерно, відстоюючи інтереси Росії в Україні, був нагороджений імператорським орденом дому романових:” служу отечеству”
У 2014 році виправдовував російську анексію Криму А далі переходив на якийсь серйозні посади в Києві А перед війною в міністерство оборони України.
Пане Резніков, що робить російська консерва у міністерстві оборони України?

Напевне продає Україну…

peredplata