У Чернівцях досі шукають і не можуть знайти вбивцю поліцейської: не вміють чи не хочуть?!

На жаль, поліція Чернівців неспроможна знайти злочинця, який третього жовтня біля 27 школи застрелив молодшого лейтенанта поліції Таїсію Татарин, поранив іншого поліцейського і сам утік.

І досі поліція не може його знайти.

І в той же час, інформацію для суспільства видають дозовану, якусь невиправдано заспокійливу, навіть образливу, ніби суспільство не розуміє поліцію. А поліція наражається на кулі.

Тут, швидше всього, йдеться про непрофесіоналізм, який прикритий якимось хайпом, зовнішнім формальним кітчем, яким на початку Аваков тішився, порівнюючи українську поліцію з американською.

На ділі ця поліція годиться для селфі, а не до боротьби із злочинцями. До неї на службу пішли не підготовлені молоді люди, які не встигли навчитися і напевне не вчаться як слід.

Навіть, на тих прикладах, про які нам повідомили щодо цього розстрілу видно, що поліція діяла не професійно.

Але на дорогах вони не гірше за колишніх даїшників часів пізнього Брежнєва гноблять водіїв.

Я вже говорив про вулицю Руську на ділянці від Української до Петровича, де поставили знаки, які обмежують рух авт. Вони там не потрібні, хіба тільки для штрафів щодня сотні автомобілів тут штрафують. Там десятки автоматників з собакою, поліцейських з гаджетами, а злочинець розгулює Чернівцями. І лякає всю округу.

А може нам все це брешуть?

Може то не був збоченець, а якийсь професійний вбивця?

Що буде далі ЧАС покаже…

peredplata