Вісім місяців запеклиx боїв, политі кров`ю, потом, слізьми праведного народу України, позаду… А що попереду?

Вісім місяців запеклиx боїв, двісті п’ятдесят чотири дні, политі кров`ю, потом, слізьми праведного народу України, позаду… А що попереду?
Протягом восьми місяців варварської агресії щодо України росіянам не вдалося досягнути навіть мінімуму з того, що декларував Кремль. Протягом останніх днів особливих змін на фронті, судячи з карт Інституту вивчення війни (ISW), не помітно. Але це не помітно неозброєним оком. Проте прискіпливі спостерігачі бачать ці зміни. Українські воїни очистили від російської нечисті Харківщину. Крок за кроком вгризаються наші бійці в наші землі на Херсонщині, зупинений рух на Кримскому мості, пошкоджена інфраструктура бази ЧФ у Севастополі, виведений з ладу другий після крейсера “Москви” (умовний) флагман російського флоту у Чорному морі фрегат “Адмірал Макаров”… Цього всього на картах ISW не позначено.
Багатьом впадає у вічі те, як довго і вперто тиснуть війська Росії аби захопити Бахмут. Бахмут !!! Райцентр у Донецькій області. Виявилося, що нікому у світі, крім українців, невідoмий райцентр став дуже міцним “горішком” навіть для “другої” армії світу. Он, аж загальноросійську мобілізацію оголосили.
… Наші там добряче “накосили” вагнерівців та інших головорізів з так званих “елітних” підрозділів збройних сил РФ і далі “косять”…, як траву у лузі. Не вступаються.
На картах Інституту вивчення війни (ISW) також не позначено, що Володимир Путін змінює генералів, командувачів фронтом як свої смердючі шкарпетки. Тепер в ореолі впливу на Володимира Путіна стали два кримінальних головоріза: Рамзан Кадиров і Євгеній Пригожин. Ці моменти також не позначені на картах ISW. А це величезні політичні тевтонічні зміни в російському політикумі і управлінні Росією.
Мобілізація!
Майже мільйон жителів Росії втікло з території Російської Федедерації під час мобілізації. Перші сотні домовин з мертвими мобілізованими вже повернулися в Росію. Вода камінь точить…
Путін пообіцяв їм зарплату на рівні контрактників та одноразові виплати у 300 тисяч рублів. Зрозуміло, ніхто його обіцянки виконувати не збирався: і без них заженемо солдатиків на фронт. А платитимемо лише тим, хто не здохне за місяць. Та ще й подивимося…
І от, новомобілізовані питають: а де гроші?
От вам і мотивація! А зараз вдарять морози. Новоспеченим російським воякам на морозах буде зовсім не весело.
Росію розумом не зрозуміти! Ніяк мені її розумом не осягнути. Росія хвора! Хвора тяжко, хвора на якусь дуже чорну і небезпечну хворобу. Погана кров ударила їй у голову! Вона уявила себе космічним богатирем, якому під силу битися проти майже всього світу … Вона переконала себе в тому, що зараз йде питання про її виживання і що на кін поставлено все. Як її переконати, що їй нічого не загрожує? Як довести, що вона далеко не богатир? Та як, а ось так!
Романе, Іване, Василю, Степане, Петре, Ростиславе, Мирославе, Богдане… Наталки, Іванки, Роксолани, Світлани .. усі українці по цілому світу…
Батарея, постріл!
 

peredplata