Медведчук зрадник 40 гектарів землі в Києві

Я реально не думав що так можна. На очах у всіх у розпал війни тупо вкрасти у держави один з найцінніших активів Медведчука- 40 гектарів на березі Дніпра. Уявляєте на скільки мільярдів там можна надбудувати житлових мурашників?
Історія така. 2022 рік, Медведчук зрадник, підарешт його! Всі читають прес-релізи ДБР і Генпрокуратури, радуюцця торжеству справедливості і рішенню суду про накладення арешту на його активи. Але по закону треба, щоб для виконання цього рішення суду слідчий або прокурор ніжками пішли в виконавчу службу і наклали вже той арешт. Вгадайте з з одного разу – чи пішли татарівські правоохоронці накладати той арешт?
Правильно- ніт! Не пішли уроди.
І завдяки цьому частку Медведчука, його посіпаки Козака і ОПЗЖшника Столара у цій фірмі на себе переписав бізнесмен Валерій Міщенко. Його партнеркою є Людмила Міщенко. Це теща Саркіза Саркісяна, який є близьким товаришем Татарова, який з Офісу президента і курує ДБР.
Ще раз. Татарівські силовики на очах у всієї України злили землю оточенню Татарова. Прямо коли рашисти були повсюду. Ці бляді влаштували розпил.
Як там у класика – «Зеленський не відповідає за побутову корупцію в Україні»? Тобто 40 гектарів в Києві за участі заступника Єрмака – це щось таке дрібне як 100 гривень лікарю?
Юрій Ніколов

peredplata