І знову про ліцей №7

Думала це дно!… але ні, постукали знизу!!!!!
Висновки декількох днів:
1. Влада міста настільки загралась в свою «командну єдність», що втратила здоровий глузд!
2. Діюча ( сподіваюсь ненадовго) очільниця управління освіти запрошує колектив ліцею #7 у соц. мережах на зустріч, яку педколектив домагається вже пів року! При цьому закликає НЕ МАНІПУЛЮВАТИ дітьми та поспіхом повертається з Лондона!!!, задля вирішення створеної так званої «кризи», внаслідок якої був зірваний навчальний процес!
3. «Антикризовий менеджер» залишає ліцей, де він працює (колектив, батьків та дітей!) щоб чекати вчителів в пустому ліцеї #7, поки вони відстоюють свої права, честь, гідність та ділову репутацію після беззмістовних звинувачень мера!
4. Контент менеджери (за сумісництвом заступниці начальниці управління освіти) в цей час знімають шокуюче відео з зачиненими дверима ліцею, де за день до цього розпочалась так звана «криза» (див. пункт 2).
5. Управління освіти (перепрошую) онлайн проводить сумнівне за всіма статтями опитування для батьків ліцею#7. Більшість проголосувала за свій педколектив ліцею, тому управління приймає рішення залучити позашкільних вчителів для розваг дітей, поки діючий педколектив у відпустці….не питайте!
Самій важко це осягнути!!!!
6. В коментарях люди готові розірвати один одного, не розуміючи до кінця суті проблеми. Знову учасники процесу безумовно діляться на «свої»/«чужі»… хоча взагалі не зрозуміло навіщо розпалювати ворожнечу між людьми, які впринципі не повинні деталізувати процеси взаємодії управління з ліцеями!!! А?!… напевно для того, щоб черговий раз приховати свою некомпетентність та непрофесіоналізм в тому, що відкритої комунікації між педколективом ліцею, очільницею управління та мером не було вже пів року, одні перевірки та тонни папірців…
Схоже більше на розбір сюжету блокбастеру! Але прикро визнавати, що ОСЬ ЦЕ ВСЕ дійсно відбувається!!!!!
Не припиняю вірити в здоровий глузд та справедливість!!!
І знову дякую вчителям за сміливість та гідність!!!!
Тримаймося!!!

peredplata