У цій Верховній Раді є якісь психіатри, санітари…

 
Ну, це ж реально збіговисько божевільних на чолі з Мар`яною Безуглою. У своєму розвитку вона дійшла до шизофрeнії, але на цьому досягненні не зупиняється. Настирливо у кожному дописі у Facebook “мочить” генерала Залужного і увесь український генералітет. Дійшло до того, що дівка складає зі своїми помічниками комікси на Валерія Залужного. Вкладає у його уста, уста інших генералів якісь тупі тексти й репліки.
Та, зупиніть її хтось нарешті, хтось хто там у ВР.
Як можна так ображати, сіяти таку зневагу й презирство до головнокомандувача та інших фронтових генералів? Гра на руйнування авторитету армійських командирів – це гра на користь Москви та інших ворогів України. Це, якщо хтось не розуміє, підривна діяльність, інформаційна і психологічна диверсія.
Підривна діяльність, інформаційна і психологічна диверсія є одними з найважливіших елементів гібридної війни. І Безугла саме цим і займається, поливаючи брудом генерала Залужного
 Ростислав Демчук передає з Брюсселя
Погляньте самі:
Хтось таки та зробив правильні висновки стосовно пані Безуглої!
Комітет ВР з питань нацбезпеки та оборони розглядатиме звільнення “слуги народу” Безуглої з посади голови підкомітету. 
Завтра на засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки має розглядатися питання про позбавлення народної депутатки “Слуги народу” Мар’яни Безуглої посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю.
Про це у Facebook повідомила нардеп “ЄС” Ірина Фріз.
“Завтра має відбутись засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Після серії дописів в соцмережі Мар’яни Безуглої, які створюють підвалини для руйнування єдності в суспільстві, підривають довіру до військового керівництва держави в умовах воєнного стану, згідно рішення нашої фракції, ініціювала розгляд на комітеті питання щодо позбавлення її посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю”, – зазначила парламентарка.

peredplata