Чернівці – місто контрастів

Знову Чернівці починають дивувати світ. І як ви думаєте, здивували цими днями?.. У той час, коли у Харкові повністю вимикають світло, коли росіяни б’ють ракетами, шахедами по українських містах, у Чернівецькому парку імені Шевченка радіють тим, що вмикають всі світла, всі ілюмінації, інсталяції, якісь світлові феї літають, тролі ходять і тролять, і діти ходять дивитися на них масово.
Подібні світлові інсталяції у темну пору швидше за все навіть показують шахедам і ракетам, куди треба летіти, де скупчення людей. І що їм не говори – нічого не доходить. Хоч кіл на голові теши. Війна ж надворі. А у міськраді, у міськсвітлі Шалєєва кажуть, війни для них нема.
У Чернівцях всі гуляємо, радіємо, веселимося, живемо так, як в останній день.
Нарешті стало соромно комусь у міській раді. Бо вони сьогодні засіли у виконавчому комітеті і вирішили ввести спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення у місті від 12-ї до четвертої години вночі будуть вимикати світло. і всі присутні проголосували за, бо вважають, що треба економити і таким чином будуть хоч 4 години на добу співпереживати тим українцям, кого бомблять рашисти. А як з феями, тролями і чортами світловими у парку? Мовчать урядовці. Але ЧАС покаже.
А поки що Чернівці залишаються містом контрастів.

peredplata

Залишити відповідь