Разом гнатимемо чортів з українських лісів

У середу, 20 березня, о 10:00 у Першотравневому суді міста Чернівців буде слухатися справа проти журналістки Світлани Ісаченко. її до суду позвав головний лісовик області Гончар. Він вважає, що вона образила десь коли говорила і писала про проблеми, які є у лісі.
ніби немає проблем у лісі… є проблеми і в лісі, і з лісовиками. тому попросимо всю журналістську спільноту побувати в суді і уважно уважно послухати про лісові проблеми і про лісовиків, які ці проблеми створюють.
а потім дати справедливу нашу оцінку таким лісовикам, щоб їм відбити охоту подавати журналістів до суду.
колись у Франції започаткована така ідея: якщо якийсь чиновник, депутат, політик подавав до суду ЗМІ чи журналістів, то вся спільнота журналістка переставала згадувати його ім’я. а без публічності такі чиновники і політики умирають, як діячі. отак вони і помирали
у Чернівецькій області під час правління Бауера була спроба таке зробити і нам вона вдалася. Ми перемогли тоді. Потім ще якогось дрібного нібито політика, що судився з журналістами добряче побачили. Йому пообіцяли всі ЗМІ області назвати прізвище тільки в некролозі, який він читати вже не буде.
тому його також, як політика уже немає.
Давайте зробимо з чортами лісовими таке ж саме.
приходьте до суду. Разом гнатимемо чортів з українських лісів

peredplata