ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ з настільного тенісу. ПЕРШИЙ ДЕНЬ

 
🏓 Учора відбувся перший день змагань чемпіонату України U-21. До Академії настільного тенісу Віктора Дідуха у Львівської області прибуло 45 спортсменів-юнаків та 32 тенісистки-дівчини. У командних змаганнях від областей взяли участь 8 чоловічих та 7 жіночих команд. Головний суддя змагань І. Майовка. Головний секретар – О. Допілко.
🏓 На початку змагань всіх учасників привітали президент Федерації настільного тенісу Львівської області Віталій Синчук та паралімпійський чемпіон Віктор Дідух.
🏓 Чемпіоном України серед команд чоловіків стали київські спортсмени:
1 місце – Київ-1 🏆
2 місце – Київ-2
3 місце – Харківська область
3 місце – Львівська область
У дівчат також перемогли представниці Києва:
1 місце – Київ – 1 🏆
2 місце – Дніпропетровська область – 1
3 місце – Київ-2
3 місце – Івано-Франківська область
Тренером обидвох київських команд-чемпіонів є Т.Б. Кокуніна.
Вітаємо призерів чемпіонату України! 👍
🏓 Окрім того, учасники змагань у перший день відіграли майже весь парний розряд.
До півфіналів у чоловіків вийшли пари: Назар Третяк / Кирило Юрченко (обидва Київ), Андрій Шамрай (Сєвєродонецьк, Львів)/Вадим Грибан (Київ), Максим Микитюк (Хмельницький)/Артем Овчинников (Чернівці), Назарій Солодкий (Київ)/Андрій Островський (Хмельницький). 💪 ❤
У дівчат залишилося відіграти один фінальний матч: Іоланта Євтодій/Олена Пентюк (обидві Київ) проти Дар’ї Ковальової (Кривий Ріг)/Вікторії Куртенко (Київ). 💪
🏓 Сьогодні продовжаться змагання у парному розряді, а також розпочнеться попередній етап в особистих турнірах у чоловіків та жінок.
 

peredplata