У соцмережах «накипіло»: у Чернівцях стартувала нова політична сила?

У мережі чернівчани запустили новий флешмоб #накипіло: на своїх сторінках у Facebook вони публікують дописи із цим хештегом, розповідаючи про невирішені проблеми Чернівців та про те, як цю ситуацію можна змінити.

 

Цю акцію у соцмережі запустили у суботу, 27 червня. Одними з перших до флешмобу долучилися підприємці Василь Зазуляк, Оксана Філіпова, Олександр Побережний, завідувачка кафедри практичної психології ЧНУ Валентина Радчук та чимало інших відомих у місті людей.

У своїх дописах вони скаржаться на погану інфраструктуру в Чернівцях та безчинство місцевих чиновників, яке призвело до такої ситуації.

За інформацією власних джерел журналістів molbuk.ua, цей флешмоб є неофіційним стартом нової політичної сили “Альтернатива”, у команді якої буде чимало чернівецьких підприємців. За неофіційними даними, одним з головних керівників у цій партії є бізнесмен Роман Клічук – співвласник низки ресторанів та мереж магазинів на Буковині. Сама ж політична партія, за неофіційною інформацією, має на меті стати “третьою силою” у боротьбі між місцевими групами впливу.

Раніше мер Чернівців заявляв, що поки що не бачить гідних кандидатів на посаду мера Чернівців. На його думку, потенційні кандидати лише намагаються вибудувати собі піар на критиці діяльності Каспрука.

peredplata