\”Алібі\” Дрижака спростоване: з 23.11 до 6-ї ранку у райвідділі не було ні його, ні світла

"Алібі" Дрижака спростоване: з 23.11 до 6-ї ранку у райвідділі не було ні його, ні світлаОбвинувачений у справі «врадіївських ґвалтівників» капітан міліції Євген Дрижак міг виходити з райвідділу міліції в ніч, коли було скоєно злочин.
Відеокамера зафіксувала його перебування в райвідділі о 23.00, а потім – аж о 6.00 годині.
Про це повідомив старший прокурор відділу здійснення процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області Анатолій Тітусь, передають Новости-N.

«Як видно із запису відеореєстратора, Євген Дрижак перебував у райвідділі міліції о 23.00 плюс-мінус 10 хвилин. Далі камера працювала, але світло було вимкнене, тому на записі нічого не видно. Потім Євген Дрижак з\’являється в кадрі десь близько 6.00 ранку. За цей час він міг бути де завгодно», – розповів Тітусь, підкресливши, що більшу частину записів становить зйомка темряви.

Блогер v-n-zb додає, що з 23:11 у день скоєння злочину в РВВС не було електрики, а тому камери нічого не записували. «Але черговий, яким і був Дрижак, цього не знав, а тому стверджував, що записи покажуть, що він з РВВС не виходив. Тобто черговий не знав, що в РВВС не було світла до самого ранку. Чому не знав? Тому що його не було», – пише користувач ЖЖ в своєму блозі.

Результати експертизи відеозапису, вилученого з Врадіївського райвідділу міліції, повинні надійти вже найближчим часом. Саме цей запис на сьогодні й був єдиним доказом алібі Дрижака.

Нагадаємо, вночі, 27 червня, троє чоловіків зґвалтували і жорстоко побили 29-річну жінку. Вона була госпіталізована у важкому стані. За словами потерпілої, її кривдниками є два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук і капітан міліції Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Рябиненко. Всі троє обвинувачених у зґвалтуванні і побитті Ірини Крашкової заарештовані за рішенням суду.

Кохана капітана міліції Євгена Дрижака запевняє, що жертва зґвалтування обмовила її хлопця – через помсту.

peredplata