Сьогодні Ірина Крашкова зустрінеться зі своїми гвалтівниками

Сьогодні Ірина Крашкова зустрінеться зі своїми гвалтівникамиСьогодні, 11 липня, відбудуться очні ставки Ірини Крашкової з підозрюваними по \”Врадіївській справі\”. Про це \”Комсомольській правді в Україні\” повідомило джерело в прокуратурі.

З ким першим буде зустрічатися Ірина, поки невідомо. Можливо, їй не вистачить сил провести в один день очні ставки з усіма трьома мучителями – міліціонерами Євгеном Дрижаком, Дмитром Поліщуком та їх пособником таксистом-єгерем Сергієм Рябіненком.

За словами брата Ірини – Геннадія, сестра все-ще страждає від головного болю, але її самопочуття потроху поліпшується. Слідчі дії (проводився допит потерпілий) сильно втомили Ірину, але вона тримається.

Нагадаємо, 29-річну жительку Врадіївки Ірину Крашкову згвалтували і побили до напівсмерті в ніч на 27 червня. Наступного дня за підозрою у злочині були затримані лейтенант міліції Дмитро Поліщук і його приятель єгер Сергій Рябіненко, який підробляє таксистом. Через те, що на волі залишили третього підозрюваного – капітана карного розшуку Євгена Дрижака, у Врадіївці почалися акції протесту, які переросли у бунт. Після того, як люди тричі штурмували райвідділ міліції, Дрижака затримали. Крашкова упізнала всіх трьох своїх гвалтівників. Сліди її крові експерти виявили в машині Рябіненка.

peredplata