Чи будуть атаки РФ на Новий рік: екстрасенс назвав Чернівці у переліку найнебезпечніших міст

Шептицький закликав українців на Новий рік перебувати подалі від скупчень людей.

Екстрасенс і таролог Роман Шептицький попередив про підвищену небезпеку того, що Росія зважиться здійснити нові масовані ракетні удари по Україні на Новий рік.

Такий прогноз він зробив, роблячи розклад карт на останній тиждень 2022 року – з 26 грудня до 1 січня.

“Ворог однозначно просто і тихо сидіти не буде… Рашисти хочуть зробити нам “свято”, щоб толком не було ні світла, ні тепла, нічого. Але “свято” зробимо ми їм, – заявив таролог. – Краще сидіть вдома у новорічну ніч”.

Шептицький закликав українців на Новий рік перебувати подалі від скупчень людей.

Найнебезпечніші регіони і міста, згідно з розкладом карт, виявилися Дніпро і область, Черкаси і область, Суми і область, Чернігів і область, Чернівці і область, Львів і область, Рівне і область, Волинь.

Говорячи про Донбас і Крим, Шептицький заявив, що ці українські території обов’язково будуть звільнені, як і всі інші.

Тим часом Мінімум святкувань і з невеликим бюджетом. Так наразі готуються рівняни до нового року. І напевно не всі готові викласти за новорічний стіл біля 3 000 тисяч гривень. Саме у таку суму він обійдеться за підрахунками моїх колег – журналістів. Не забуваємо, що в Україні війна. Тож питання зустрічі нового року викликає чимало дискусій. В рамках нашого проекту “Ну що там у вас”, ми вирішили поцікавитися у наших колег із Чернівців – Чи готові люди витрачатися на новорічний стіл? та й чи планують якісь святкування? З нами на зв’язку Діана Пожар, ведуча радіо С4, яка розповість, чи готуються чернівчани до святкування новорічної ночі

 Тим часом речниця ОК “Південь” Наталя Гуменюк розповіла, що в Чорному морі відбувається пересування кораблів-ракетоносіїв. Наразі їх сумарний залп “Калібрів” складає 16 ракет. 

Росія готується до нової масованої атаки по території України. Загроза ракетного обстрілу зберігається з Чорного моря, де окупанти тримають “Калібри”. 

Гуменюк зазначила, що один з російських надводних ракетоносіїв заведено в пункт базування. Та вона наголосила, що це не характеризує загальну ситуацію.

Ми знаємо, що в морі залишається фрегат ракетоносій, ми знаємо, що залишаються два підводні човни, це загальна сума ракет – це 16 одиниць. І скоріш за все, будуть намагатися зіпсувати нам свята. Треба це усвідомлювати, розуміти, що атака буде спрямована на об’єкти критичної інфраструктури, енергетичної зокрема, – розповіла речниця ОК “Південь”.

Росія отримала нові дрони

Гуменюк, серед іншого, повідомила, що Росія отримала додаткову партію дронів-камікадзе та проводила їх випробування в умовах зимового клімату України.

Зважаючи на те, що іранці випробовували дрони у більш поблажливому кліматі, то над Чорним морем росіяни вивчали їхній стан під час штормового вітру чи перепадів температур.

“Те, що вони використовують їх масовано, каже про те, що їх використовують для виснаження сил протиповітряної оборони, коли перші дрони фіксують і пробуджують протиповітряну оборону, а другі – можуть їх атакувати”, – зазначила Гуменюк.

https://24tv.ua/namagatimutsya-zipsuvati-svyata-rosiya-gotuyetsya-do-novoyi-masovanoyi_n2225141

peredplata