У Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської цісарську ложу перетворять у Ветеранський театральний хаб

Цісарська ложа для ветеранів ЗСУ.
Голова облради зустрівся із керівником Чернівецького обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Іваном Бутняком і актором, учасником російсько-української війни Олексієм Надкерничним.
Олексій – ветеран із бойовим досвідом, і зараз повертається до роботи у театрі. Нині він працює помічником директора, але поступово планує знову вийти на професійну сцену. Адже акторство – це психологічно непросто, і воїнові потрібно більше часу для адаптації. Втім, Олексій Надкерничний та Іван Бутняк хочуть допомогти й іншим ветеранам.
Так, ложу, яку зводили для осіб цісарської крові, вони перетворять на «Ветеранський театральний хаб» – місце комунікації ветеранів і театру. Ця локація має окремі під’їзд і вхід, тут можна проводити психологічні тренінги-зустрічі, читати поезію та п’єси. Серед побратимів Олексія є воїни, які люблять театр, але почуваються некомфортно у багатолюдних місцях. Та якщо тут буде простір, де ветеранів завжди чекатимуть, вони зможуть відвідувати репетиції, прем’єри, зустрічатися з акторами й іншими митцями.
Терапія мистецтвом сприяє психологічному відновленню військовослужбовців, тож щиро бажаю успіху цьому проєкту і всіляко його підтримую.
Важливо, що Ветеранський театральний хаб створюють не для того, щоб відгородити ветеранів від іншої публіки, а щоб дати їм можливість адаптуватися і йти далі.
У планах також вистави за участі акторів, які не мають бойового досвіду, та ветеранів, які ніколи не були акторами. Вдячний усій команді театру за небайдужість і творчі експерименти, покликані єднати й підтримувати.
 
Джерело: Чернцівецька обласна рада

peredplata

1 thought on “У Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської цісарську ложу перетворять у Ветеранський театральний хаб

  1. ДУЖЕ ДОБРИЙ ВІДМІДЬ ЯР ТА РИБКА, ЯКІ ЖИВУТЬ У ЯРОСЛАВЛІ, ДОПОМАГАЮТЬ ЗРОЗУМІТИ НЕ ОЧЕВИДНІ ПРИЧИНИ РЕАЛЬНИХ НЕБЕЗПЕК (ОПАСНОСТЕЙ, РОСІЙСЬКОЮ) У ТЕКСТІ, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ ЗБЕРЕГТИ ВАМ ЖИТТЯ, ЗІР, ЗДОРОВ’Я: http://flibusta.is/node/634608

    У ПРЕКРАСНОМУ ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ ТЕАТРІ ЛОДЖІЇ ТА БАЛКОНИ НЕБЕЗПЕЧНО ВИСОКІ
    для достатньо високих самих наївних, довірливих, і ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНИМИ ВОНИ СТАЮТЬ через абсолютне неусвідомлення небезпек, внаслідок неочевидних причин, які на картинках і текстах за Посиланням Вище, а це може стати причиною падіння з висоти і: виколювання очей розбитим склом ОКУЛЯРІВ – особливо ймовірна ця небезпека для тих, хто Завжди В ОКУЛЯРАХ, переломами шиї, хребта та іншими покаліченнями, на шляху до тромбозу дихальних органів через зазначені НЕ очевидні причини перебування у НЕсвідомості, пересуваючись при цьому

Залишити відповідь