Афонські старці пророкують Україні мир і славу

Афонські старці пророкують Україні мир і славуДо Афонських старців, які вже протягом тисячі років підтримують живу духовну традицію на святій горі Афон, не припиняє тягнутися низка стражденних, бо їхніми устами говорить Бог – а значить, все, що вони кажуть – істина.

Не є винятком і українські політики, діячі культури і просто люди, яким мудреці відкрили завісу на майбутнє їхньої країни. Отже, пропонуємо, ознайомиться з основними пророцтвами Афонських старців на найближче і подальше майбутнє України.

1.Україну чекає важкий час, але триватиме недовго – з Божої волі, судилося створити могутню державу, рівну Київській Русі, бо дух святий Русі перебуває у Києві, і його розбудили люди. 22 роки – був всього лише летаргічний сон великого народу.

2.Росія, не дивлячись на свої прагнення відродитися новою імперією, зазнає краху. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський правитель протримається на троні лише 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і будуть входити в російську державу на правах незалежних територій.

3.На Київський престол зійде князь, у часи якого почнеться відродження України, країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років знаходження під пануванням Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар.

4.Европа розділиться на два табори – Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде. У східне об\’єднання увійдуть майже всі східнослов\’янські країни: Польща, Чехія, Словаччина, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Україна, Угорщина, Румунія.

5.Янукович помре у 2014 році, правитель Росії Володимир Путін переживе його на 20 років. Білоруського правителя Олександра Лукашенко очікує насильницька смерть через 2 роки.

Пророцтва про Україну Афонських старців

Джерело

peredplata