Сьогодні до 14.00 світло на Буковині без обмежень, дапі за графіком

⚡️ Ситуація в енергосистемі країни залишається повністю контрольованою, навіть зважаючи на чималі руйнування енергооб’єктів та загрозу постійних обстрілів. Енергетики цілодобово працюють, щоб відновлювати пошкоджені об’єкти для забезпечення живлення споживачів та підвищення його надійності.
❗️ Знову звертаємо увагу, що Обленерго НЕ вирішує чи відключати мешканців краю, сьогодні чи завтра застосувати відключення, о котрій годині це зробити чи тому, що хтось попросив. І навіть перевірки, які державний регулятор періодично проводить в усіх регіонах країни, також не впливають на погодинні відключення.
👉Останні кілька днів відсутні погодинні відключення електроенергії у багатьох областях завдяки нетипово теплій погоді та зменшенню обсягів споживання в усіх регіонах. Усі обленерго країни працюють за розпорядженням регіональних диспетчерів НЕК Укренерго, які щогодини надають команду дій на місця відповідно до оперативної ситуації в енергосистемі.
📌 Попередньо на сьогодні, 3 січня, Буковина (так як і більшість регіонів країни) працює без обмежень електроенергії до 14.00.
Від 14.00 до 23.00 складені графіки відключень.
☝Якщо будуть зміни, ми оперативно про них повідомимо.

peredplata