Судді збудують собі будинок за мільярд

Судді збудують собі будинок за мільярдВищий господарський суд України уклав угоду з фірмою \”Т.М.М.\”-ТОВ на будівництво офісу вартістю 1,1 млрд. гривень. Про це йдеться у повідомленні \”Вісника державних закупівель\”, пишуть \”Наші гроші\”.

Новий офіс для Вищого госпсуду та Вищого адмінсуду має бути зведений впродовж 7 років на перетині бульвару Дружби Народів та вул.Старонаводницької у Печерському районі Києва.

На тендер подавали заявки шість відомих компаній, як подали заявки ціною від 1,03 до 1,46 млрд грн. – ТОВ \”АК Інжинірінг\”, вартість заявки 1,12 млрд грн. (працювала на Ріната Ахметова та будувала стадіон \”Олімпійський\” у Києві); ТОВ \”Житло-буд\”, 1,46 млрд грн. (фірма нардепа від ПР Івана Куровського); ЗАТ \”Українська будівельна компанія\”, 1,03 млрд грн., ПАТ \”Аеробуд\”, 1,05 млрд грн. (власниками є кіпрські офшори, близькі до одного з лідерів групи \”Приват\” Геннадія Боголюбова) та корпорація \”Альтіс-Холдинг\”, 1,25 млрд грн. (будує Поштову площу та VIP-термінал у аеропорту \”Бориспіль\” для Віктора Януковича, оновлювала аеропорт у Львові до Євро-2012).

Перед цим тендером стало відомо про складний фінансовий стан фірми \”Т.М.М.\”.

Компанія намагається реструктуризувати свої борги перед банками.

Разом з тим власник компанії Микола Толмачов повідомив про намір зосередитись на державних підрядах.

peredplata