Папієв наводить порядок на дорозі

Папієв наводить порядок на дорозіМихайло Папієв зобов’язав дорожників усунути недоліки на проїжджій частині вулиць Комарова та Червоноармійської Чернівців

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв провів нараду з керівниками житлово-комунального господарства міста Чернівці та підрядних організацій, які виконували роботи на перехресті вулиць Комарова і Головної та вулиці Червоноармійській на ділянці від Комарова до перехрестя з вулицею Південно-Кільцевою. Нагадаємо, що на минулій понеділковій апаратній нараді Михайло Папієв висловив невдоволення якістю виконаних ремонтних робіт на цих ділянках чернівецьких доріг і сьогодні, аби перевірити реагування на висловлені зауваження, особисто проінспектував стан доріг в обласному центрі, які підлягали ремонту.
Глава облдержадміністрації Михайло Папієв вказав підрядникам на низку недоліків, допущених під час виконання дорожніх робіт. Він доручив відповідним службам у найкоротші терміни виправити недопрацювання та пообіцяв особисто проконтролювати виконання цих робіт. “Доки роботи не будуть виконані на належному якісному рівні, підрядні організації, які здійснюють ремонт, не отримають жодної копійки, – відзначив керівник крайової виконавчої влади. – Люди мають мати відповідальність, адже це бюджетні кошти, які додатково виділені урядовим розпорядженням на соціально-економічний розвиток регіону. Те, що можна виправити зараз, треба зробити, все інше, зважаючи на погодні умови, виконаєте навесні – щойно буде сприятливий температурних режим”. Він додав, що “моя справа – знайти кошти, ваша – забезпечити належну якість виконання робіт, бо недобросовісне виконання нікому не зійде з рук”.

peredplata