Зафіксували першу смерть від вейпа у Бельгії – про важливе буковинцям

У юнака було міцне здоров’я, він грав у регбі. Його батько сподівається, що смерть його сина допоможе запобігти загибелі інших людей через куріння електронних сигарет.

У Брюсселі зафіксували першу смерть, яку лікарі пов’язують з курінням електронної сигарети, повідомляє Кореспондент

Менш ніж через місяць після пневмонії помер 18-річний бельгієць Рафаель Пауерт. У хлопця з’явився кашель, який переріс у задишку, після чого його госпіталізували.

Через дуже низький рівень кисню, Пауерта помістили в медичну кому. Через 26 днів його легені “скам’яніли”, і лікарі вирішили відключити апарати штучного дихання.

Медики заявили, що смерть, швидше за все, була викликана його електронною сигаретою або її рідким ароматизатором, які хлопцеві подарували на 18-річчя.

Батько Рафаеля зазначив, що раніше у сина було міцне здоров’я, він грав у регбі. Чоловік сподівається, що смерть його сина допоможе запобігти загибелі інших людей через куріння електронних сигарет.

3 жовтня повідомлялося, що кількість підтверджених смертей в США через куріння електронних сигарет зросла до 17 осіб. Крім того, було відомо про 805 підтверджених і можливих випадків хвороб пошкодження легенів, пов’язаних з використанням електронних сигарет.

peredplata