Побиття клієнта ресторану: один з учасників пригоди справляв нужну на сходах закладу

У мережі з’явився відеозапис із камер спостереження, на якому зафіксовано момент, де людина у стані алкогольного сп’яніння справляє нужду на сходах ресторану Chaikovsky в Чернівцях.

Як стверджує авторка допису Ірина Хімік, це стало причиною ситуації із побиттям клієнта ресторану.

“Двоє дуже не тверезих чоловіків вийшли на терасу закладу, і один із них почав справляти природну потребу прямо там (до речі, у низу тротуар і ходять люди). До них підійшов охоронець і ввічливо зробив зауваження що так не гарно і у закладі є туалет. Але один із відвідувачів обурився що охоронець звернувся до них на російській, (якщо вдуматись у ситуацію, то смішно) на що охоронець відповів що йому так зручно, але якщо це принципово, то він буде говорити українською мовою. Але чоловіки почали ображати охоронця не зовсім приємними словами для людини, один із них почав знімати його на телефон. Охоронець попередив “оператора” що він проти того, щоби його знімали. Після того як на це не відреагували був вибитий телефон (телефон не пошкоджений) і викликана поліція”, – написала авторка допису.

Водночас у коментарі кореспонденту molbuk.ua постраждалий чернівчанин Олексій повідомив, що нужду на сходах справляв не він, а інша людина. А його побиття нібито сталося після того, як чоловік, який вчинив правопорушення, на прохання охоронців прибрав за собою.

Кореспондент molbuk.ua намагається зв’язатися із керівництвом ресторану.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за цим фактом за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

peredplata