Спецтранспорт на Буковині обробляють “Санітабом”

На Буковині працівники Держпродспоживслужби контролюють дезобробку транспорту, котрим возять медиків на роботу

Протягом минулого тижня, з 30 березня по 5 квітня, в Чернівецькій області для перевезення медпрацівників на робочі місця було залучено 90 одиниць спецтранспорту.

У Чернівцях у першу зміну (з 7:00 до 09:30) курсували 44 тролейбуси, а в другу (з 17:00 до 20:30) – 39 тролейбусів КП “Чернівецьке тролейбусне управління”. Усі транспортні засоби обробляють дезінфекційним розчином “Санітаб”, екіпажі кожного тролейбуса укомплектовані засобами захисту (масками, одноразовими рукавичками та антисептиками). Про це інформує  Головне управління Держпродспоживслужби.

Для перевезення медперсоналу до лікувальних закладів районів та міста Чернівці залучили 41 шкільний автобус, 1 автобус Кіцманського АТП, 1 – Хотинського держлісгоспу, 1 – Глибоцької ЦРЛ та по 1 – Глибоцької й Тереблеченської ОТГ.

21 автобус забезпечує транспортування працівників до медустанов обласного центру з 7 районів краю, а саме: з Вижницького, Герцаївського, Глибоцького, Заставнівського, Кіцманського, Новоселицького та Сторожинецького.

Спеціалісти Головного управління протягом минулого тижня перевірили 31 транспортний засіб. Усі водії забезпечені засобами індивідуального захисту та антисептиками для рук. Для дезінфекції транспорту визначили спеціальні майданчики на відповідних адмінтериторіях.

Робота в цьому напрямку триває.

peredplata