РЕКЛАМА: Ефективне лікування ПРОСТАТИТУ в Чернівцях

РЕКЛАМА: Ефективне  лікування ПРОСТАТИТУ в ЧернівцяхЗа статистикою 30-40% чоловіків у віці від 25 до 40 років страждають від простатиту. Захворювання, насамперед, б\’є по функції сечовипускання, може стати причиною статевих розладів і навіть безпліддя.
Простатит – це запалення передміхурової залози. В гострій формі перебіг захворювання може тривати 1-2 місяці. Якщо не розпочати курс лікування, то хвороба може перейти в хронічну форму (лікування ПРОСТАТИТУ http://www.oxford-med.com.ua/Branch.asp?ID=12)

Висока поширеність захворювань передміхурової залози диктує необхідність профілактичних оглядів. Адже чим раніше буде виявлено проблему і призначено лікування, тим більша ймовірність того, що пацієнт зможе уникнути ускладнень захворювання.
Для цього кожен чоловік після сорока років повинен перевірятися в уролога хоча б один-два рази в рік.( Для цього кожен чоловік після сорока років повинен перевірятися в уролога хоча б один-два рази в рік. – установите ссылку http://www.oxford-med.com.ua/ukraine/page.asp?id=60)

Оскільки перебіг захворювання триває приховано, без виражених симптомів, і виявити його досить важко, деякі вчені схильні вважати , що простатит розвивається фактично у 80% представників сильної статі.
Кваліфікована діагностика і лікування простатиту здійснюється у клініці «Оксфорд Медікал» у місті Чернівці(«Оксфорд Медікал» у місті Чернівці – установите ссылку http://www.oxford-med.com.ua/Branch.asp?ID=12). Відділення урології клініки «Оксфорд Медікал» дозволяє вирішити усі проблеми чоловічого здоров\’я в умовах поліклініки. Для якісного та ефективного лікування таких поширених серед чоловіків, як гострий та хронічний простатит, еректильна дисфункція та передчасне сім\’явиверження. Клініка «Оксфорд Медікал» у місті Чернівці використовує діагностичне та лікувальне обладнання останнього покоління, також сучасні фізіотерапевтичні методи, фармацевтичні засоби. Зокрема транс ректальна ультразвукова діагностика дозволяє виявити проблему на початковому етапі.

У діагностичному арсеналі клініки – сучасний цифровий УЗД апарат та тензіометр дозволяють діагностувати причини чоловічих розладів та усіх етапів хвороби.
Не відкладайте свій перший крок до здорового життя, телефонуйте (0372) 51-01-02 і будьте здорові!
УВАГА ЧЕРНІВЧАНАМ ТА ГОСТЯМ МІСТА!
В “Оксфорд Медікал” проводиться ультразвукове дослідження наступних органів і систем:
• УЗД органів малого тазу
• молочних залоз
• передміхурової залози
• сечового міхура
• щитовидної залози
• підшлункової залози, печінки
• жовчевого міхура, нирок та ін.

УВАГА! Консультація + комплексне обстеження у лікаря-уролога 150 грн.
+ Знижка 50% на УЗД простати!( Консультація + комплексне обстеження у лікаря-уролога 150 грн.
+ Знижка 50% на УЗД простати!
• – установите ссылку http://www.oxford-med.com.ua/ukraine/page.asp?id=60)

м. Чернівці, пр.. Незалежності , 121 А
(0372) 51-01-02, (050) 988 11 56
Клініка «ОКСФОРД МЕДІКАЛ ЧЕРНІВЦІ»
www.oxford-med.com.ua

peredplata