Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на період з 9 по 15 травня

Овен (21.03-20.04)
Службова сфера ближчим часом не зажадає від вас особливих зусиль, отож наразі варто зайнятися залагодженням питань буденних та родинних, щоб надалі вони не стали на заваді реалізації важливих задумів.
Телець (21.04-20.05)
Удача посміхатиметься вам і даруватиме приємні сюрпризи, цікаві зустрічі та успіх у найважливіших життєвих питаннях. Тож не згайнуйте сприятливого шансу здійснити бажане і отримати від життя задоволення.
Близнюки (21.05-21.06)
Більше розсудливості і рішучості – саме це вам зараз необхідно для успішного досягнення поставлених цілей. Постарайтеся не кидати слів на вітер, підкріплюйте їх справами, інакше ризикуєте підірвати свій авторитет.
Рак (22.06-22.07)
Цей тиждень принесе сплеск активності у сферу професійної діяльності й творчих пошуків. Все у вас виходитиме найкращим чином, але завчасно розслаблятися в проміннях слави не варто – примхлива удача може відвернутися у будь-який момент.
Лев (23.07-23.08)
Ближчий період не обіцяє вам грандіозних успіхів у професійній діяльності, отож горіти на роботі й перевтомлювати свій мозок наразі не варто. Займіться натомість залагодженням поточних питань і прибережіть сили для подальших звершень.
Панна (24.08-22.09)
Цей період сприятливий для успішного вирішення питань кар’єри та закладення міцних підвалин подальших перспектив, задля безперешкодного руху в напрямку яких варто рішуче позбутися зайвого мотлоху – як матеріального, так і морального.
Терези (23.09-23.10)
Для вас цей час буде метушливим і непередбачуваним, сповненим різноманітними подіями: як приємними, так і не дуже. Доведеться у стислі терміни вирішувати багато складних питань, отож варто відповідно налаштуватися і не розслаблятися.
Скорпіон (24.10-22.11)
Якщо ви бажаєте досягти вагомих результатів, потрібно діяти хоч і м\’яко, але дуже наполегливо. Саме зараз у вас є всі шанси на успіх, але залежатиме він, першою чергою, від вашої активності та ініціативності, а не від сприятливого розташування зірок.
Стрілець (23.11-21.12)
Наразі вам варто зайнятись підвищенням професійного рівня та вдосконалення знань, позаяк невдовзі з`явиться реальний шанс стрімкого кар`єрного росту і реалізації пов’язаних з цим привабливих перспектив.
Козеріг (22.12-20.01)
Вам наразі варто зайняти вичікувальну позицію і не прагнути будь-що здійснити задумане – ситуація потребуватиме певного перегляду пріоритетів і внесення коректив в окреслені плани.
Водолій (21.01-19.02)
На цьому тижні ймовірне виникнення нестандартних ситуацій. У стосунках з оточуючими намагайтесь уникати конфліктних ситуацій – конфронтація ні до чого доброго не призводить.
Риби (20.02-20.03)
Тиждень буде сповнений різноманітними подіями, причому винятково позитивними. Зорі даруватимуть успіх і в професійній сфері, і в фінансовій, і в особистій, так що приводів для хвилювань не буде жодних.

peredplata