ПРОРОЦТВА НОСТРАДАМУСА НА 2022 РІК – НА ЯКІ ПОДІЇ ЧЕКАТИ ВСЬОМУ ЛЮДСТВУ

Про нинішній вік оракул писав, що він стане періодом кардинальних змін для людства.

Напередодні нового року у людей традиційно зростає інтерес до різних передбачень: хочеться знати заздалегідь, до чого готуватися в найближчому майбутньому. Вчені, які досліджують спадщину Нострадамуса, великого французького провісника, філософа та алхіміка, спробували якнайповніше перекласти і розшифрувати його пророцтва. Про це пише повідомляє Vse Goroskopu.

Незважаючи на те, що сам провісник жив багато століть тому, його прогнози, сформульовані у віршованих катренах, охоплюють величезний період існування людства – майже до 3000 року. Про нинішній вік оракул писав, що він стане періодом кардинальних змін для людства.

Кінець світу

Зі свого часу багато сучасних подій Нострадамус не міг описати чітко, але що він мав на увазі, можна здогадатися за описами. За його словами, настає «кінець світу», який ознаменується катастрофою звичного способу життя та виникненням нового порядку. Схоже, Нострадамус передбачав появу штучного інтелекту, який інтенсивно захоплює нові сфери нашого життя.

Про нові хвороби

Оракул застерігав людство від «божого гніву», що втілиться у численних природних катаклізмах. Варто зауважити, що клімат планети дійсно стрімко змінюється і кількість стихійних лих зростає. Поруч із тим Нострадамус «бачив» появу нових хвороб, які вразять людство, і ситуація з коронавірусом зайве тому підтвердження.

Ураган в Європі та дощ з астероїдів

Що стосується передбачень, які дослідники спадщини провидця відносять до 2022 року, то вони звучать песимістично. Розшифровки катренів на найближчий період замовчують про масштабні епідемії, тому є ймовірність, що нинішня нарешті зійде нанівець. Однак 2022 рік може бути щедрим на природні катаклізми, які призведуть до голоду в деяких країнах. Нострадамус пророкує руйнівний ураган у Європі, який завдасть сильних збитків Франції. А ще є ймовірність, що у наступному році Земля потрапить під дощ із астероїдів, який спровокує потужне цунамі в Азії та затоплення прибережних територій. Боротьба за ресурси та політичні розбіжності може стати початком військового протистояння кількох держав, яке в наступні роки може вилитися у збройний конфлікт.

Залишається сподіватися, що великий провісник цього разу помилився і наступного року у світі буде спокійно.

peredplata