Нове підприємство пропонує чернівчанам роботу

Сьогодні, 4 червня, на Центральній площі міста розпочалася презентація робочих ваканcій виробничого підрозділу ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» у Чернівцях, яке виробляє кабельну продукцію для німецького концерну Volkswagen. Усім бажаючим роз’яснено умови працевлаштування.

Наразі підприємство гарантує своїм працівникам: офіційне працевлаштування, офіційну зарплатню, оплату лікарняних, щорічну оплачувану відпустку, оплату праці за понаднормовий час у подвійному розмірі: оплату 35% за роботу в нічний час; 20% за роботу в вечірні години. Встановлені види премій: за продуктивність для робітників; за професійні успіхи для допоміжних працівників і службовців; за присутність для робітників та допоміжних працівників.
Також гарантується 13-а зарплатня, забезпечення питною водою, а також гарячими обідами з частковою оплатою за кошти підприємства, транспортування працівників до місця роботи, медичне страхування, безпечні умови праці, забезпечення спецодягом, спецвзуттям, належними санітарно-побутовими умовами. можливість кар’єрного росту та професійного розвитку.

Нагадаємо, підприємство відкрило свій невідокремлений виробничий підрозділ у м. Чернівці у травні. З часом тут планують працевлаштувати 1500 працівників.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata