У ДТП на Буковині загинув міліціонер

У ДТП на Буковині загинув міліціонер3 червня пізно вночі на трасі сполученням Данківці –Вартиківці – КПП «Сокиряни» поблизу села Бузовиця Кельменецького району Чернівецької області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє осіб.

– Під час даної дорожньо-транспортної пригоди зіткнулися дві іномарки: «АУДІ – 100», за кермом якої перебував 30-річний старший інспектор взводу дорожньо-патрульної служби, та «Мерседес –Бенс 412Д», – розповідає прокурор даного району Андрій Городенський, який виїжджав на місце події. – На жаль, працівник міліції, який кілька днів тому святкував день народження, та 45-річний пасажир «Ауді» від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці ДТП. А 22-річний водій «Мерседеса» та пасажир цієї іномарки з тілесними ушкодженнями доставлені до Кельменецької райлікарні.

Відомості за фактом даної ДТП 04.06.2013р. прокуратурою району внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Досудове розслідування проводить слідчий прокуратури Кельменецького району.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata