Помер колишній заступник прокурора Чернівецької області Полковніков

Колектив прокуратури Буковини висловлює глибокі співчуття рідним і близьким колишнього заступника прокурора Чернівецької області В.Г.Полковнікова з приводу його передчасної смерті.

Василь Григорович Полковніков народився 11 квітня 1951 року в с.Ракитне Новоселицького району Чернівецької області. У 1975 році закінчив юридичний факультет Кишинівського державного університету і майже два роки працював старшим юрисконсультом міжколгоспної юридичної групи м.Сторожинець. А на початку 1977-го Василь Григорович був направлений на роботу стажистом прокуратури Новоселицького району, де через рік обійняв посаду помічника прокурора. Згодом – з 1980 по 1998 роки – він очолює прокуратури Кельменецького, Заставнівського та Новоселицького районів. А з жовтня 1998 року Полковнікова призначають на посаду заступника прокурора Чернівецької області, де він і працював до виходу на пенсію.

Василь Григорович неодноразового заохочувався за сумлінну і віддану працю як керівництвом прокуратури Чернівецької області, так і Генеральним прокурором України.

Світла пам\’ять його душі. І нехай земля йому буде пухом.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata