З липня кожен буковинець зможе отримати безкоштовну юридичну допомогу

З липня кожен буковинець зможе отримати безкоштовну юридичну допомогуУ чернівецькій громадській приймальні народного депутата України від Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” Руслана Зелика з липня місяця цього року розпочала роботу безкоштовна юридична консультація для громадян. Низка фахових правників на громадських засадах щосереди надаватимуть безоплатні консультації мешканцям Чернівців та области. Про це 4 липня 2013 року повідомив виконувач обов\’язків керівника Чернівецької міської організації ВО \”Свобода\” Олег Дяконюк.

Як розповів націоналіст, у перший день роботи послугами свободівських правників скористалися двоє громадян, які цікавилися юридичними аспектами отримання соціяльної допомоги та роботи житлово-ремонтних експлуатаційних підприємств (ЖРЕП).

\”Така ініціятива конче потрібна, зважаючи на правовий нігілізм, що панує в нашій країні. На жаль, більшість громадян майже не знають своїх прав. А державні структури, які опікуються соціяльними питаннями, часто ігнорують потреби людей. У такій ситуації юридична освіченість населення може спонукати виконавчу владу до виконання обов\’язків. Не кожна людина має можливість найняти фахового правника, тому починаючи з липня місяця кожен охочий буковинець зможе отримати безкоштовну юридичну допомогу у громадській приймальні народного депутата-свободівця Руслана Зелика\”, – зазначив Олег Дяконюк.

Довідка: Юридичну консультацію можна отримати щосереди з 18-ї до 20-ї години у громадській приймальні народного депутата України від ВО \”Свобода\” Руслана Зелика за адресою: Чернівці, вул. Худякова, 3.

peredplata