Міст у Атаках найближчим часом запрацює

Міст у Атаках найближчим часом запрацюєНачальник Служби автомобільних доріг краю зауважив, що, незважаючи на проблеми з фінансуванням, дороги Чернівецької області ремонтуються та ремонтуватимуться.
Про це повідомляє прес-служба ОДА.
«Завтра, згідно з нашими графіками, ми проводитимемо ямковий ремонт на автодорозі Чернівці-Заставна. Хочу наголосити, що такі методи та способи, які іноді обирає громада – перекриття автомагістралей – не вирішує питання ремонту доріг. Тому просив би із розумінням ставитись до наших проблем – ми не можемо одночасно і всюди відремонтувати автошляхи в області», – наголосив сьогодні, 8 липня, начальник Служби автомобільних доріг області Ігор Гах під час брифінгу для представників засобів масової інформації. За його словами, ремонтуватимуть цю дорогу, протяжністю у 19 кілометрів, протягом двох тижнів. «Окрім цього, ми відновимо інформування громадськості про роботу наших бригад та звітуватимемо про виконані обсяги робіт на автодорогах області – щоб громадськість знала, де і у який день працюватимуть дорожники», – додав він.

Начальник Служби автомобільних доріг краю зауважив, що, незважаючи на проблеми з фінансуванням, дороги Чернівецької області ремонтуються та ремонтуватимуться. «З початку року ми ліквідували 61 тисячу м2 ямковості, а за весь минулий рік – 67 тис. Тобто, різниця відчутна. Окрім цього, найближчим часом повноцінно запрацює міст у с. Атаки, а також у с. Звенячин на межі з Тернопільською областю. Також ми плануємо освоїти близько 30 мільйонів гривень на ремонт об’їзної дороги в Хотині», – поінформував Ігор Гах. Ще у планах дорожників цьогоріч відремонтувати дорожнє покриття на ділянці від «Чотирьох корчмів» до Сокирян, дорогу від Новодністровська до Білоусівки та дорогу у Вашківцях.

peredplata