Чернівецькі студенти боротимуться за перемогу на Всеукраїнському етапі «Студентської республіки»

Сьогодні, 22 серпня, делегація з Чернівців вирушила в Крим для участі у XV ювілейній «Студентській студреспубліці». Під час фестивалю будуть проводитися змагання із футболу, волейболу, КВК, брейн-рингу, «Що?Де?Коли?» та психологічної гри «Мафія». Також відбудуться конкурси «Міс та містер Студреспубліки» і «Битва діджеїв». Яскравою буде і політична гра, під час якої молодь обере студентський парламент та студентського президента України.

Традиційно, чернівецька делегація буде однією з найбільших. «Представники Чернівців завжди були одними з найяскравіших та найсильніших учасників. Саме тому, вже два роки поспіль президентом республіки ставали студенти з нашого міста, – зазначає координатор проекту «Студентська республіка» в Чернівцях Володимир Карагяур. – Тож цього року ми налаштовані вкотре боротися за перемогу».

Довідково:

У проекті «Студентська республіка» беруть участь студенти із всієї України, а також сусідніх країн. «Студентська республіка» має свої закони, органи влади, територію, валюту, партії та інші атрибути справжньої держави. Представники Чернівців вже двічі ставали переможцями проекту. В 2011 році перемогу здобув студент БДФЕУ Андрій Кравець, а в 2012 – представник ЧНУ ім. Ю.Федьковича Володимир Палагнюк. Цього року за перемогу боротиметься студентка БДМУ Олександра Стойка.

Фестиваль відбуватиметься в с. Медведеве неподалік від Євпаторії. Триватиме проект з 24 по 27 серпня під гаслом «15 років для України!».

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata