Для чернівчан почала діяти віртуальна громадська приймальня

Відповідно до ст.59 Конституції України кожен має право на правову допомогу.
Тому формування системи безоплатної правової допомоги громадянам української держави набуває сьогодні особливо важливого значення.

На виконання положень чинного законодавства наказом Чернівецького міського управління юстиції № 78 від 18.10.2013р. \”Про Віртуальну громадську приймальню з надання безоплатної первинної правової допомоги в Чернівецькому міському управлінні юстиції» на сайті міського управління юстиції створена та почала свою діяльність Віртуальна громадська приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги громадянам міста.
Надаємо Вам можливість звернутися до віртуальної приймальні Чернівецького міського управління юстиції. Ви можете задати питання з правової тематики та отримати на нього кваліфіковану відповідь. Ми допоможемо Вам набути необхідних правових знань, надати юридичну консультацію, яка, ми сподіваємося, допоможе Вам у вирішенні виникаючих проблем.

Для того, щоб отримати правову консультацію Вам необхідно:
1. Завантажити форму «Запитання до віртуальної громадської приймальні Чернівецького міського управління юстиції» у формі текстового документу формату doc. або docx. та зберегти вказаний документ на робочому столі власного комп’ютера. Для цього Вам необхідно натиснути на посилання «ФОРМА ЗАПИТАННЯ ДО ВІРТУАЛЬНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ПРИЙМАЛЬНІ», яке знаходиться на даній сторінці. Після того, як завантажиться вказаний текстовий документ за допомогою меню «Файл» відкрийте параметр «Зберегти як» та збережіть його на робочому столі власного комп’ютера.

2. Заповнити поля форми, викладеної в збереженому Вами файлі.
3. Зберегти наведені зміни до текстового файлу.

4. За допомогою електронної пошти прикріпити до електронного листа заповнений текстовий документ формату doc. (docx) та направити цей лист на адресу електронної пошти: chernivtsi_just@ukr.net.

5. Направивши електронного листа разом із заповненою Формою на вказану електронну адресу, Ви погоджуєтеся на обробку Ваших персональних даних в Базі звернень до віртуальної громадської приймальні Чернівецького міського управління юстиції в межах та порядку, визначених чинним законодавством України з питань захисту персональних даних. В темі електронного листа зазначити «Для віртуальної громадської приймальні».

Додатково повідомляємо, що відповідно до статті 20 Закону України «Про звернення громадян» звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, – невідкладно, але не пізніше п\’ятнадцяти днів від дня їх отримання.
Наталія КАЗИМИР, начальник відділу Чернівецького міського управління юстиції

peredplata