Прогноз астролога про перебіг війни з Росією за Донбас

Президент Росії Володимир Путін буде продовжувати психологічну гібридну війну на кордоні. До відкритого вторгнення і повномасштабної війни справа не дійде.

Агресія, шаленість і загострення пристрастей будуть тільки збільшуватися з 25 липня, коли Марс увійде в Скорпіон. У цей час можливі найбільші жертви і руйнування.

Зближення Марса (планети війни та агресії) з Сатурном (нещастя, лиха) в знаку катастроф і трагедій Скорпіоні (театру військових дій) триватиме аж до середини-кінця серпня, після чого всі зрозуміють, що необхідні переговори і мир.

Дуже хороші шанси на мирні переговори, як повідомляє астролог Влад Росс, відразу після 1 серпня, коли Місяць буде в знаку переговорів і дипломатії Терезах, а Меркурій (переговори і зв\’язку) з\’єднається з Юпітером (закон і дипломатія).

ТСН зазначає: висока ймовірність, що наприкінці серпня, коли Марс буде зупинений Сатурном (символом холоду і морозу), на дипломатичній ниві разом з іноземними організаціями будуть знайдені точки дотику і розв\’язання кризи, повної зупинки агресії.

Після чого відбудеться різке \”охолодження\” театру військових дій, можлива навіть тристороння зустріч Путіна, Меркель і Порошенко, на якій вирішиться доля Сходу.

peredplata