Інформаційне повідомлення від \”Чернівцігазу\”

Інформаційне повідомлення від \"Чернівцігазу\"З метою інформування громадськості та у зв’язку з перекручуванням фактів, що мало місце в деяких місцевих інтернет-виданнях, ПАТ «Чернівцігаз» надає роз’яснення щодо займання на ділянці газопроводу по вулиці Б. Хмельницького, 77.

Вчора, 3 вересня 2014 року, працівники ПАТ «Чернівцігаз» проводили підготовчі роботи на перехресті вулиць Університетської та Б. Хмельницького для здійснення перепідключення новозбудованого газорозподільчого газопроводу низького тиску.
При встановленні металевої заглушки на стальній ділянці газопроводу виник електричний розряд, що й призвело до займання газоповітряної суміші.

Після ліквідації займання силами працівників Управління ДСНС України в Чернівецькій області та ПАТ «Чернівцігаз» розпочаті роботи було завершено.
ПАТ «Чернівцігаз» вважає причиною займання несанкціоноване використання газопроводу як заземлювального пристрою одного з прилеглих будинків.
Усі роботи ПАТ «Чернівцігаз» виконувалися з оформленням та реєстрацією наряду-допуску на проведення газонебезпечних робіт, відповідно до Правил безпеки систем газопостачання України ДНАОП 0.00-1.20.98.

peredplata