ПриватБанк поверне комісії за картками для благодійних зборів

ПриватБанк поверне комісії за картками для благодійних зборів ПриватБанк компенсує волонтерам, які збирають кошти на підтримку українських воїнів та інші благодійні цілі, банківські комісії під час обслуговування карток і рахунків, що використовуються для збору благодійних коштів. Також великі волонтерські організації, які оперують бюджетом понад 100 тис. грн на місяць, отримають у ПриватБанку безкоштовне персональне VIP-обслуговування, щоб їх діяльність була максимально ефективною.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, для відшкодування комісій за перерахування коштів волонтерам потрібно будь-яким зручним способом подати заявку в банк на сайті pb.ua/sos. Після цього протягом двох-трьох днів ПриватБанк поверне на картку всі комісії, нараховані за переказ коштів на картку.

«Комісії за переказ коштів на картку, поповнення карток через термінали самообслуговування та Приват24 найнижчі в Україні, тому наші картки такі популярні серед волонтерів і благодійних організацій, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Сьогодні ми вирішили повністю відмовитися від стягнення комісій за благодійними картками. Якщо Ви перераховуєте благодійні кошти на підтримку нашої армії, допомогу воїнам або біженцям, на інші добрі справи, скасування комісій стане додатковою підтримкою волонтерам».

Комісії, нараховані банком у разі переказу благодійних коштів на картки волонтерів, банк поверне на картки протягом двох-трьох днів після отримання заявки й буде регулярно повертати комісії щотижня.

Комісії за картками, на які надходять благодійні збори на підтримку українських воїнів, повертатимуться волонтерам з 18 березня 2014 року. Для всіх інших благодійних проектів банк компенсує нарахування комісії з 1 липня 2014 року.

peredplata